Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2011 09:17 - Планът "Свобода"
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 1140 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 01.08.2011 09:50


Планът за свободно развитие на Земята като космическа цивилизация.
Противопоставен е на плановете за завладяване на Земята от различните космически цивилизации дошли от бъдешето на Земята.
Планът е на българските космонавти от бъдещето. Малко ще ни е трудно да завладеем света, за това е по-добре да го освободим за да сме свободни. Освобождението е по-лесно от завладаването.
Борба за Земята водят американци, китайци, а до неотдавна германци, руснаци и японци (което не значи, че напълно са се отказали).
При съществуващия паритет на силите в космоса, борбата се води основно на Земята от земните държави-предци и различни съюзници на космонавтите дошли от бъдещето.
Планът на българите е прост  - да не се пречи на откриването и разпространението на космическите технологии.
Разбира се завоевателните планове на нашите противници са противоположни - да се пречи на космическия прогрес на Земята.
За откриване - важните открития са направени.
За разпространение - разпространение има, макар и не точно желаното.
Така например САЩ вече имат технологиите за далечни космически полети и хроно технологиите. ЦРУ са следили човека, който ги откри и са ги докладвали където трябва - на американските военни. Така последните бързо разбраха, за какво всъщност служат пръстените от отражателни призми  на намираните разбили се НЛО(един от начините  космонавтите да заобикалят наложените от международните космически договорености ограничения и да дадат висoки технологии на своите е да разбият умишлено някое друго НЛО на тяхна  територия) и ги махнаха от НФ игра Red Alert, в която ги бяха показали(в Red Alert 2, в 3 вече ги няма) като оръжие (каквото е било първоначалното им погрешно мнение за тях).
image

Тази техника е известна още на Северна Корея, Германия, Япония, КНР и Тайван.(На Тайван по погрешка - Република Китай(Тайван) и Китайска Народна Република са различни неща, ама нашите го разбраха чак после. КНДР като разбраха за нашата грешката (разузнаването им е добро, макар и не колкото американското) побързаха да дадат информация на КНР/Китай за въпросните технологии.
За другите страни няма данни.
Очаква се и Русия да се включи в списъка на страните имащи релавистична постранствена и хроно техника.
(Но за България при сегашното ни дередже няма подобна надежда, уви. Нямаме индустриална база. Да беше поне като преди 10.11.1989г.  щеше да е възможно.)
Така свободата и космоса са все по-близо.
Тогава завоевателните, империалистически планове няма да могат да се осъществят.







Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 700988
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930