Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.07.2011 10:34 - Космически цивилизации със земен произход
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 2206 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 21.07.2011 14:25


НЛО са дошли от бъдещето. Те си оспорват Земята./виж предишната статия/
Те са:
1.Германци. Не са нацисти, както се заблуждават някои. Това са германци от бъдещето, което вече иде. Така че това са съвремени германци и няма да повторят глупавите грешки на нацизма.
2. Съветски Съюз. Тъй като съществуват различни варианти на бъдещето и от всички тези варианти идват космонавти или поне от тези, в които се достигне космическо ниво на развитие, в един от вариантите СССР оцелява и просперира.Разбира се този СССР е малко по-различен от познатия ни на Земята вариант от нашата реалност , тъй като се е справил успешно със строителството накомунизма и не е паднал. Така е и стигнал до космиското ниво на развитие. Тези космонавти дори са имали разногласия със земния СССР, когато искали да ги изведат от погрешния път на развитие на земния СССР от настоящата история.
В съветския космически лагер има и българи. Космическа България.

3.Американци. Американците не само имат от бъдещето НЛО. Техните космонавти дошли от бъдещето са разположили апарати за гравитомагнитно поле на Земята за да създадат портали материализиращи хора от бъдещето на планетата.
Такива потали има в:
Бермудския триъгълник.
Ню Мексико
Долината на Мълчането
и др.
Тези портали са част от техния план за завладяване на Земятак като заобиколят ограниченията и договореностите от другите космонавти. Така американски групи от съвременноста са попадали в миналото.
Така например американска флота подкрепя египетския фараон Рамзес ІІ в битката при Кадеш срещу хетите. Хетите пък били подкрепени от СССР, които също използвали портал на Бермудите или предполагаем северен портал в полярната зона на СССР, поставен от съветските космонавти от бъдещето. Вертолети, подводници, дирижабли, кораби, самолети и сухопътна техника - БТРи, танкове, са изписани на храма в Абидос като взели участие в битката на страната на фараона.
image

Пришълците от бъдещето били смятани за богове и като такива влизатр в преданията и летописите. За тва съвременните изследователи не бива да подминават написаното за намеса на боговете или как боговете помагат на хора в битките и други земни дела.
4. Японци. Японски космонавти от бъдешето. Те са имали контакти с Древен Египет. Слънчевият бог Амон-Ра е митологическо отражение на тези контакти. Освен това древната египетската мода да си гримират дръпнати очи, вероятно е опит да се уподобят на "боговете" космонавти.
5.Китайци. Китайски космонавти от бъдещето. Те имат контакти с древните евреи. Което ражда легендата за Цион, древноевреиско име на Китай, който всъщност се нарича Цин, на английски Чайна. Помощ от Китай еврейте чакали, защото американците подкрепяли Египет, а Египет бил поробител и враг на древените евреи.
Така в Библията се чакало идването от изток на другите Ционски племена от края на Азия - Китайците. И китайците се чакало да освободят евреите от робство.


Така например Мойсеевата медна змия на върлина е драконов китайски щандарт, също като драконовите щандарти на партите. http://universalnoto.blog.bg/drugi/2011/07/18/pusni-ni-varnava-partite-i-utopiia-decata-na-partiiata.785057
image
Това е безкрил червен китайски дракон.( За сравниение например в българската митология и хералдика змея/дракон е с крила.)
Това е знак носен от съюзниците и привържениците на китайските НЛО космонавти. Те носели този китайски символ знаме за да покажат връзката си с Космически Китай.




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 701264
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930