Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.07.2011 09:28 - Пусни ни Варнава. Партите и Утопия. Децата на Партията.
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 781 Коментари: 0 Гласове:
2



Сред групата учени и други изследователи която попаднала в миналото и основала християнството бил и инж. Вернер фон Браун.
http://universalnoto.blog.bg/drugi/2011/07/17/rajdaneto-na-hristiianstvoto.784666
Не случайно евангелистът се възмущава толкова, че юдеите предпочели бившия нацист Вернер фон Браун пред своя съплеменик Опенхаймер.
Причините обаче били прости.
Вернер - Варнава не проповядвал сложни неразбираеми философии и учения като Опенхаймер с Бхагават Гита. Не бил социалист и нямал проблем с богатите и юдейските първенци. Философията му била проста: Да избием римляните.
Това искали юдеите.
освен това Вернер фон Браун не е нацист по убеждения, така че отишъл да помага за освобождаването на Юдея заедно с Айнщайн и Опенхаймер. Пък и падането на Рим ползвало неговите съседи германските племена. Можели да вземат някое друго парче Римска територия по-рано от определеното.
Разбира се замисълът за християнството като световно социалистическо движение в древността се провалил. Причината била проста. По това време нямало условия за това. Така християнството се изменило с течение на времето и станало религия опиат за народите.

В същото време за сравнение космонавтите комунисти също предприемат намеса на Земята, но тя не е необмислена и неадекватна за времето си.
Китайските космонавти от бъдещето вероятно с други космонавти създават партите(да няма грешка името идва от партия - Партията).
Мисията им била да спрат експанзията на Римската империя на изток и да предпазят Китай от железните римски легиони.
Те дори се опитват да правят самоделни батерии (от гърнета с електроди и киселина) и други устройства. Багдатската батерия например е останала от времето на партите.
Имат и добра военна организация и подготовка. Имат прогресивна тактика на леката конница.
Върховния им бог е Времето(Айон), което издава връзка с космонавти пришълци от бъдещето, които смятат времето за върховна определяща сила.
Вярват във възкресението и вечния живот(от тях го приемат другите народи и религии в т.ч. и християните) тоест в хроно технологиите.
Вярват че бъдещото спасение - комунизма ще дойде, но не скоро, а в определеното време, след като се създадат необходимите условия за развитието му(след опредения период от време).
Партите са известни на другите изпаднали и космонавти от бъдещето. те са прототипа на утопийците на Томас Мор. Не случайно той пише за приликата на утопите с персите(партите са ирански народ) и дори за елинистичекото влияние в по-късно в културата им.
Не случайно изпадналите нацисти(вкл. и Рацингерова Ватикана) търсеха някакво наследство или връзка с митраизма(на партите)
Но те не знаят, че партите са свързани с космонавти, а не са изпаднали. Тоест не е нужно да има някаква организация и приемственост на Земята, когато космонавтите може да се погрижат за това.
Партите са изиграли ролята си на времето. И после не са били нужни. После когато има нужните условия възниква комунизма сам, без помощта на митраизма.
Нали това била тяхната философия. Времето решава всичко.

Така че милички напразно душите наоколо. Няма тайни митраисти и други скрити общества. Ако искате да намерите нашите ще ви трябват космически кораби по-бързи от светлината и прочие технологии.
Tакива технологии вече има, така че или запредвайте ръкави и се хващайте да си ги построите или си трайте.





Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 698801
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031