Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.06.2011 07:27 - Кой подклажда протестите в Гърция
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 808 Коментари: 0 Гласове:
1



Системното подклаждане на протестното движение в Гърция -  антиглобалисти, анархисти и прочие е дело на руските тайни служби.
Целта е да се извади са свали прозападната местна буржоазна класа в Гърция. Така да се извади Гърция от НАТО и ЕС. Едно антиглобалиско, антизападно правителство на Гърция би се сближило естествено с Русия. Така Русия ще  се сдобие с мечтаната си база в Средиземно море.
Колкото до България, нашата червена буржоазия е здраво свързана с руската червена буржоазия и такива проблеми няма. Русия не сами не иска България да напуска ЕС и НАТО, а умушлено в вкарва там. Ние сме Троянския кон на Русия в НАТО и ЕС. Най-масовото внедряване на руски агенти в западните структури.
А политическото влияние се свързано и с икономически изгоди. Тъй като се прекъсват икономиските връзки със Запада и се засилват тези с Русия. Руски фирми почват да доставят оръжие, машини и оборудване. Дори цели АЕЦ.
Както виждаме руската червена буржоазия е сконна да подпомага крайнолеви движения, когато това им е изгодно и е необходимо за да се намали влиянието на Запада и да се засили руското влияние. Само тогава руската буржоязия е сколнна да загълби класовата си солидарност в името на интересите си.
На това сме свидетели в Куба, Венецуела, Северна Корея, Либия и други страни.
Русия оказва политическа и военна помощ на тези страни, въпреки че управлението в Русия е буржоазно, а при венецуелския Хуго Чавес и в Куба е социалистическо.
Русия подържа и режима в ислямската република Иран. Дори подържа ядрената му програма. Иранците не могат сами да правят атомни бомби. Помагат им и ги учат руснаците. Това е много опасна политика, но руснаците никога не са били благоразумни.
Където обаче не им е небходимо и буржоазията е проруска, руснаците предпочитат да подкрепят капиталистиската и дори фашистка диктатура. Както е например в България.
Тук виждаме куп руски агенти разделени на отбори, които масова се внедряват в структурите и администрацията на НАТО и ЕС.
Руския агент Бойко, руския агент Гоце, руснака Сергей Станишев, стария кадър на ДС и КГБ Доган, КГБ агента Костов и всички останали играят уговорен мач за заблуда на на противника изпълняват наредбите на Москва, за която е много удобно да има своя страна представител в ЕС, а в НАТО.
Пак Москва подържа политиката на унищожение на България и българския народ, защото нали се сещате за да не дойдат турците накрая ще дойдат руснаците, а ние ще ги посрещнем като спасители и освободители и ще се порусначим. Видяхме как Русия лапна Беларус. Това ни чака и нас. В под руско капиталистиско не екато под руско социалистиско. Там е много по-зле от колкото под американско и европейско. В Беларус нямаха пари да засеят нивите след като ги завладяха руснаците. Така до шушка ги бяха обрали.
Братушките са много алчни, много по-алчни от Запада. При руските капиталисти експлоатацията е по-голяма. Грабежът на народа е по-голям. А и да не забравяме че руснаците водят целенасочена политика на унищожение на Белоруския народ за да порусначат и колонизират Беларус.
Не, Русия не е по добра от Запада.
Русия е дори по-лоша.





Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 700870
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930