Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.06.2011 16:27 - Докладите на ЩАЗИ разкриват, че американците пращали хора в миналото през портала във време-пространството на Бермудския триъгълник
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 1087 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ЩАЗИ разледвало американската програма за изпращане на хора в миналото чрез Бермудския триъгълник. Това означва и съответно КГБ е знаело.
Според доклада на ЩАЗИ американските военни, по точно флота разработват програма за изпращане на хора в миналото през портала на Бермудския триъгълник. http://universalnoto.blog.bg/drugi/2011/06/04/izpadnalite-vyv-vremeto-olmekite-i-horata-iaguari-sydbata-na.759423
Според ЩАЗИ целта била завладяване на петролните залежи в Близкия Изток.
Тъй като СССР научили също изпратили свои кораби и подводници в миналото през триъгълника.
Там започнала война в миналото между двете групировки, в която ползвали дори ядремо оръжие, двете страни се погрижили добре да въоръжат хората си. Това обяснвата следите от адрено оръжие унищожило, някои от древните цивилизации, явно контролирани от съответните групи.
Средище на американците била Месопотамия - днешен Ирак, а Съветския блок се базирал в Мала Азия. Там основали хетската държава.
Хети, хетееи означава другари. А другарите са комунистите.
Балканите също станали тяхно средище. Траки, драговичи, е също със значение другари.
Според ЩАЗИ на страна на САЩ бил и израелски корпус командоси, пратени с останалите от американската армия.
След взаимното унищожение на създадените цивилизации в Третата световна война (според ЩАЗИ), която протекла хилядолетия преди Първата и Втората. Американците се завръщат в Америка където се опитват безуспешно да създадат нова цивилизация, но поради свършвянето на мунициите и горивото и амортизация на техниката, те няма ли успех.
В стария свят останали германците, които били на американска служба. Те предпочели да останат в родния Стар свят.
Точно тук ЩАЗИ дава интересни сведения. Изпадналите германци били посетени от космонавти дошли от бъдещето, които им предложили да ги приберат, но те отказали, защото искали да се опитат да променят миналото. Тези космонавти били от  космическия флот на Кецалкоатъл.
Изпадналите се натъкнали на сведения, че преди тях на земята са идвали космонавти и че хората са овладели космоса.
Астронавтът Кецалкоатъл също предпочел да не им разказва за космическите войни между Галактическия Съюз и китайските космонавти от бъдещето.

ЩАЗИ се отнасяло същувствено към изпадналите и техните потомци. Виждало в тях жертви на американския империализъм захвърлени насред миналото без подкрепа. 
ЩАЗИ знаело че порталът към миналото е еднопосочен и че не можели да се върнат обратно. Знаело какви трудности са срещнали след постепенната загуба на машините и оръжието си.

Относно космонавтите ЩАЗИ няма точни сведения. Дори не подозира, кои точно са те. Само знае, че са дошли от бъдещето, от по-далечно бъдеще от тяхното.




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 698878
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031