Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.06.2011 09:47 - Открoвението на американските служби за НЛО. Астронавтите дошли от бъдещето. ІІ
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 1237 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 05.06.2011 09:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
За играта, в която се съдържа откровението на американските служби за известното им за НЛО астронавтите от бъдещето. http://universalnoto.blog.bg/drugi/2011/06/04/otkrovenieto-na-amerikanskite-slujbi-za-nlo-astronavtite-dos.759452
Отровението не свършва с  Рed Аlert 3.
Има продължение в Red Alert 3 Uprising.
В него американците признават за затварянето на времевите портали.
Тук също може да видим и няколко заблуди на америкаците относно бъдещето и космонавтите дошли от него.
Тук разбираме заблудата на САЩ, че порталите във времето са отворени от американците в бъдещето. Но това е погрешна представа - знаем че порталите отворени в дадено време не действат назад във времето, а само напред. Ако отворим портал с някаква машина на времето днес в 2011г. този портал ще води от бъдещето към нашето време. Така например от него ще може да дойдат хора от бъдещето например от 2311г., но няма да могат да дойдат хора от миналото например от 1989г.просто, защото в това време този портал (още) не съществува. Ако порталът е затворен през 2523г. хора от по далечното бъдеще няма да могат да идват в нашето време, защото порталът вече няма да го има.
САЩ погрешно смятат, че затварянето на порталите е унищожаването им от СССР от бъдещето.
САЩ също така смятали с падането на Съветския Съюз(те погрешно смятат, че Галактическия Съюз е СССР) комунистическите посетители от бъдещето ще спрат да идват. Не знаят или не вярват, че космонавтите дошли от бъдещето живеят в космоса от много хилядолетия, както и да се променя настоящето те си остават там и ще идват на Земята. Така че САЩ няма как да се отърват от космическата си компания от комунисти и китайци. Те вече съществуват там в космоса  и е без знаение дали ще се появят на земята или не в настоящето развитие на земната история.
В играта разбираме, че САЩ прибързано са се сметнали за победители. Дори прибързано са сметнали Китай за победен след падането на СССР. Днес на всички е ясно, че не е така.
САЩ смятат че в бъдеще СССР ще се възроди. Комунизмът в Европа ще се възроди след превръщането на Китай в световна господстваща сила. Тогава Европа ще прибегне до комунизма за да се спаси от окончателен срив. Това ще и даде сила да устои на китайската икономическа и политическа експанзия. Тогава именно се ражда Галактическия съюз, защото като не успяват да ги завладеят китайците прогонват европейските комунисти в космоса впоследствие.
Колкото до Китай ,той никога не е падал. Може би САЩ са били убедени че скоро след СССР ще падне и КНР. Просто американците са го подценили в онзи момент.
Те не си задават въпроса, защо порталите се затварят точно в този момент, когато САЩ изглеждат победители. Ясно е че някои е искал да приспи тяхната бдителност да им създаде илюзията за победа и да не предприемат действия срещу Китай. Този някои са Китайските космонавти от бъдещето - по точно те са от космоса, тъй като от бъдещето са дошли преди много време.
САЩ не е питат, защо порталите са затворени точно в този момент. Защо не по-рано или по-късно.
Това показва, че порталите са умишлено оствавени за определено време и затворени в нужния момент. Американците са използване като инструмент в нечии планове и тези планове са на Китай. Това показва че и порталите са отворени от него, те обслужват китайския интерес и са китайски.
Американците не са станали космиска сила в бъдещето. Те нямат космонавти, а само Изпаднали през порталите така услужлуливо оставени им от китайските космонавти в миналото.
Те не знаят или не си дават сметка за съдбата на изпадналите, които са пращали в миналото. Не си дават сметка, че винаги, когато те ставали опасни за китайските планове са били унищожавани от космонавтите. http://universalnoto.blog.bg/drugi/2011/06/04/izpadnalite-vyv-vremeto-olmekite-i-horata-iaguari-sydbata-na.759423
Те още не осъзнават, че са се превърнали в пионки, слепи оръдия в една космическа игра за надмощие на Земята, в един коварен космически план за бъдещето на планетата.
Така че напразно американците се надяват на хегемония в бъдеще. Те дори няма да имат свои НЛО космонавти, като нямат и сега. САЩ вероятно ще падне, както падна СССР.



Тагове:   НЛО,   САЩ,   red alert,


Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 701492
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930