Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.06.2011 11:21 - Открoвението на американските служби за НЛО. Астронавтите дошли от бъдещето.
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 1286 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 10.06.2011 11:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Американските служби се опитват да влючат известното им за НЛО космонавтите дошли от бъдещето във фантастична игра позната като Red Alert.
Любопитно е да проследим поколението игри Red Alert и градацията на знанията за НЛО. Разкритията на НЛО в играта.
Първата Red Alert отразява погрешната предства на американците са космонавтите НЛО, тъй като бъркат мустакатите изображения на  Никола Тесла със Сталин(като астронавт -бог на мълнията при древните маи - Тесла е наричан Господал на Мълнията заради опитите с мълния).
Така в първата Ред Алерт СССР се управлява от Сталин.
Втората Red Alert.
Red Alert 2 е по интересна. Тук се разкриват интересни подробности.
Игровия президент на СССР Романов уподобен на Хрушчов.
По-интересно е, че офицер за свръзка на игровия генерал е лейтенат София, от български призход. Това показва, че генералът също е българин, макар да не казано  в играта. Очевидно америнаците при срешите си делегации на Галактическия Съюз са се срещнали с български генерал.
В Red Alert 2 Yuri"s revenge се появяват и "сивите извънземни" като войници на Юри. Армията на Юри използва генетични мутации или модификации - ГМО. Това показва, че на американците е станал известен земния им произход. Армията на Юри използва и летящи чинии
САЩ обаче смята, че са на авангардна армия на сепаратисти от СССР от бъдещето. Юри воюва срещу СССР в играта.
Изобщо лошият в играта е Юри(в Red Alert  2 и в Red Alert 2 Yuri"s revenge), докато Романов е по-скоро положителен герой.
Red Alert 2 Yuri"s revenge разкрива и че Галактическия Съюз има превъзходство в космоса, но не може все още да унищожи китайските(Yuri) бази на Земята.
Това е версията в играта Red Alert 2.
Red Alert 3 обаче коригира грешката. Тук са представени китайските космонавти, каквити са всъщност сивите(в играта са японски за да не стигне до дипломатически проблеми ,а и да се избегне директното разкриване).
Едицата ЮРИ също е китайска(японска в играта) този път като Юрико Омега.

Тук трябва да се разбере каво е ЮРИ. ЮРИ е съкратено от  United Rational Integration  или единно съзнание, както го наричат някои. Това е система за майнд-контрол  - контрол върху съзнанието на хората. Единиците ЮРИ упражняват майнд контрол върху противниковите единици и ги правят свои.

Друго любопитно разкритие в играта е, че американския игрови президент Хауърд Акерман е японски(тоест китайски) шпионин робот. Той е пратен нарочно да накара САЩ да нападне СССР за да улесни експанзията на империята, Очевидно американците са разбрали, че с падането на СССР балнасът на силите се променя не в тяхна полза, а в интерес на Китай, който се освобождава от своя съперник СССР и му остава само Запада за противник. Вече няма  уравновесяващата сила СССР. САЩ вероятно са разкрили ролята на китайските агенти в насочването на Зaпада срещу СССР и отклоняването му от Китай, планът на китайските НЛО за завладяване на света.






Тагове:   откровение,   нло red alert,


Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 698824
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031