Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.06.2011 10:11 - Изпадналите във времето - олмеките и хората ягуари. Съдбата на падналите ангели.
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 1613 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 04.06.2011 10:22


В митологията на Централно американските олмеки основно божество е ягуарът. Хората ягуари били богове в очите на местните индианци.
Всъщност това били американски военни в камуфлажни униформи. Те били дошли от портала във време-пространството при Бермудския триъгълник.
http://universalnoto.blog.bg/drugi/2011/05/18/izpadnalite-vyv-vremeto-padnali-angeli-i-nlo.749429
Камуфлажът бил опиличен на кожата на ягуара от  индианците. Те сметнали, че пришълците са от божествен произход.
Изкуството на олмеките показва историята на Изпадналите американки войници.
Първоначално белите и чернокожи мъже били изобразявани като господари, дори богове. После те вече са изобразени като пленници. Вързани и осакатени фигури в робски пози. Това прави впечатление и на Деникен.
Какво обаче е станало. Много просто. На американците им свършили патроните и без гърмящите си оръжия стават плячка на индианските племена, които са по-многобройни, а и владеели по-добре лъка, стрелата и копието. Така Изпадналите свършват в плен като роби на индианците.
Така става с изпадналите във времето. Мунициите свършват. Горивото свършва и машините спират. Техниката без подръжка се скапва и поврежда.
По добра съдба имали Изпадналите, които отишли в Стария свят. Те пак дошли от Бермудите. Имали морски кораби, подводници, самолети, вертолети, дилижабли, танкове и БТРи. Такива са изобразени и в египетския храм в Абидос.
image
Но те скоро станали безполезни. Обаче тези Изпаднали се оказали по-добри организатори. Испели да привлекат местното население.Научили ги на по напредничави занаяти и умения. Научили ги да правят по-добри оръжия/мечове/ и да войват. Взели си местни жени. Основали династии(кръвни линии).
Тази група Изпаднали се ръководели от бивши нацисти на американска служба и включвала "Деца на Слънцето" от прочутата нацистка програма от Втората световна пленени и използвани от САЩ.
Нищо чудно евреите като разбрали нещичко за нацистите, че са намразили въпросните изпаднали. Освен това Изпадналите верояно наистина му отпуснали края с разврата. Нали били господари и можели да злоупотребяват с местните жени. Станали господари и имали роби, робини. Хората ги хранели и ако храната не стигала ги наказвали.

Не се знае колко групи Изпаднали да дошли от портала на Бермудския триъгълник.
Възможно е да имало няколко вълни. Вълни които попадали в разлино време и отивали в различни части на света.
В Древна Индия откриваме също Изпаднали от бившите нацисти.
Тук става смесване на нацистките предания с преданията от "драконите", Галактическия Съюз, на древните прадеди на българите в Средна Азия. така в Индия става истинска каша от предания от бъдещето, предания за астронавти и Изпадналите(главно нацисти), които не ги разбирали и се обърквали от тях.(Астронавтите НЛО идват от бъдешето. те обаче живеят в космоса. На земята не се заселват поради разногласия, конфликт по между и война.)
Така е и при други народи където се сблъскват стари космонавтски предания и изпаднали. Така при маите има объркване между Тесла и Сталин и Кецалкоатъл и Карл Маркс. Тази маянска каша са я забъркали американците.
За чест на нацистите, те разпознават поне Тесла и дори го включват в германската митология като Тор.
Изобщо бившите нацисти показват по-високо интелектуално ниво от американците, но това не е чудно. Американците не блестят с висока култура и интелект.
Сблъсъкът с астронавтите.
Гневът на небесните жители се стоварва върху изпадналите. Царствата основани и ръководени от Изпаднали стават силни и заплашват плановете на китайските космонавти от бъдещето за завладяване на Земята. Те разчитат поради паритета на силите в космоса с Галактическата федерация да завладят Земята с помощ на земния Китай, като му осигурят път към световно господство.
Изпадналите обаче дават преднина, предимство на Запада. Не изключено обаче империалистическите амбиции на Изпадналите да са ги изправили и срещу Галактическата федерация. Във всеки случай империализмът на Изпадналите не им спечелил подкрепа и закрила от Галактическата федерация. Така те не са цги защитили от китайска НЛО атака.
Така космонавтите унижават с оръжия за масово поразяване някои цивилизации ръководени от Изпаднали и техни наследници.
Имало дори няколко унищожения. Първото се свързва с митичния потоп(само че това е потоп от кръв, а не водния който е популярен в митологията)
Следи от масово унищожение има през средата на ІІхил.пр.н.е.
Сред унищожените се нареждат:
Крепостите Дундалк и Екос в Ирландия. Стените на крепостите Дундалк и Екос в Ирландия пазят следи от въздействието на огромна температура, толкова висока, че са разтопени гранитни каменни блокове. Температурата на топене на гранита е 1000 градуса.
Хатушаш - столица на хетите. Тухлите й били стопени от изключително висока темперетура. Специалистите казват, че такъв ефект обикновен пожар не може да постигне. Мала Азия при разкопки на загиналата столица на хетите Хатушаш. Някога градът е бил унищожен от висока температура, получена по неизвестен начин. Според думите на археолога Бител обикновени пожари никога не биха могли да вдигнат такава температура, колкото и горивни материали да е имало в града. Кирпичената зидария на къщите е разтопена в червена обща маса. Камъните са се спекли и напукали. Нито една къща, стена, нито един храм не са пощадени от страшния съд.
Вавилон също пази следи от подобно оръжие. - По останките на Вавилонската кула.
На територията на Древен Вавилон са запазени развалини от кула, които дори и сега се издигат на 46 метра височина. ... Въз основа на това някои изследователи предполагат , че това са останките на прословутото вавилонско съоръжение.Преданието гласи, че именно тук “слизайки от небето”, бог поразил строителите на кулата, като ги разпръснал после по цялата земя. Но археолозите били заинтригувани не толкова от възможното сходство с библейското предание. Те намерили тук същите следи от изкуствено създадени високи температури, както в Дундалк и Хатешаш. Един от изследователите пише: ”Не може да се намери обяснение откъде се е взела такава висока температура, която не само нажежила, но и разтопила стотиците изгорени тухли, обгорили целия скелет на кулата и всичките й глинени стени”
Мохеджо Даро и Харапа в Индия. Там също има следи от висока темперетура. Глинените съдове са стопени и превърнати и черно стъкло. Пораженията из града са подобни на ядрена или подобна експлозия. Някои изследователи дори определят центъра на взрива.

Изпадналите все пак са оцелеи тук там и продължават да действат и да предават преданията си, но вече по скрито. Боят се от астронавтите.
Изпадналите били целенасочено създадени от китайските астронавти, които умишлено отворили портала във времето при Бермудите за да могат американци да дойдат в миналото. Така създали антисъветска съпротива за да елиминират единствения си равностоен съперник. Използвали другите противници на СССР - американците, но ги спирали и изтребвали, когато Изпадналите станели  на свои ред заплаха за китайската хегемония в бъдешето. Явно не са искали умишлено да ги ликвидират, а само да ги отслабят за да не променят хода на историята в неблагоприятна за Китай посока и ги оставят да саботират СССР и европейския комунизъм изобщо. Само комунистическа или подобна система може да устои на експанзията на Китай, на бъдещата му световна хегемония.




Тагове:   НЛО,   ангели,   САЩ,   паднали,


Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 701240
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930