Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.06.2011 09:07 - Галактическата федерация -типове НЛО кораби
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 2319 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 15.06.2011 07:52


Кораби на Галактическата федерация.
Кораби "Зора"
Тези кораби са с тапецовидна форма или тъпоноси.
Тези кораби са забелязвани и над България.
С този тип кораби са се срещали с американците.
С тях посланици на Галактическата федерация са посещавали САЩ за да водят дипломатически преговори.
Знакът на Галактическата федерация (Галактически Съюз) е червено слънце със сърп и чук, защото при израждането на своята комунистическа система използват японски принципи.
Това карало американците да мислят, че те са от Съветския Съюз. Те мислили, че Съветския Съюз от бъдещето праща самолети и други през портала на Бермудския тръгълник(тогава все още не е затворен)
http://universalnoto.blog.bg/drugi/2011/05/18/izpadnalite-vyv-vremeto-padnali-angeli-i-nlo.749429
http://universalnoto.blog.bg/drugi/2011/05/26/kitaiski-nlo-pomognali-na-sasht-da-pobedi-sssr.753566
Те не знаели, че тези кораби идват от космоса. Галактическия Съюз им предложил помощ срещу китайските НЛО космонавти от бъдещето, с които САЩ вече се били срещали. Американците обаче не повярвали. Те смятали, че СССР прехвърля сили от бъдещето през Бермудския триъгълник за да ги нападне и завладее. Дори подозирали, че СССР от бъдешето тайно прехвърлят и събират сили в Куба за нападение над САЩ.
Тогава със американците се е срещал и лично командир Кецалкоатъл. Те потвърждават, че е от българин по произход, а също и придружаващите го офицери били от български произход.
Та понеже не си давали сметка, че "Зора" са космически кораби, ги взели за авангардни самолети и се опитали да създадат нещо подобно. Така се родил проектът "Аврора"(като аналог на "Зора") за високоскоростен височинен самолет. Той не е  успешен и Аврората си остава само прототип.
Грешката им е, че не си дали сметка, че кораба "Зора" е качествено друга - космическа техника.
Впрочем американците дълго време смятат, че НЛО идват от портала на Бермудите и са само на Земята. Били доста изненадани, когато ги срещат и на Луната.

Кораби изтребители от типа "Дракон".
Те са два типа - леки и тежки/средни.
Леките са с триъгълна форма. Доста приличат на изтребителите на ВВС и дори могат да минат за такива на земята. Но те са наблюдавани в космоса от космонавти. Наблюдавани са множество такива изтребители да патрулират над Земята. Прави впечатление необичайната им маневреност. Непостижима са съвременната техника.
Леките изтребители служат основно са охрана на планетата
Тежките/средни са основни изтребители.
Те служат в космоса. Имат крила като леките, но се отличават основно по двата продълговати цилиндрични корпуса под кораба. Дали това са оръжия или двигатели не може да се каже със сигурност.
Американците също са ги виждали и знаят, че принадлежат на Галактическия Съюз..

Друг тип кораби на Галактическата федерация са сферични капсули.
Според американците, които са ги срещали, те са добре въоръжени. Също така извършват резки маневри и скокове.

Големите кораби на Галактическата федерация.
Те са пурообразна форма. Размерите им са като на океанските кораби, тоест неколкостотин метра дължина.
Американците са ги виждали и потвърждава принадлежността им към Галактичекия съюз. Също така според САЩ те са бойни кораби с тежко въоръжение. Или поне тези които са срещали американците.

Базови кораби - космически градове.
Те с огромни размери. Имат обикновено сферична форма и са с диаметър от порядъка на километри дори до десетки километри. Това са жилищни кораби с всички удобства.


САЩ също така са виждали и китайски НЛО кораби изтребители. Те са с дисковидна форма, но са амфибии. Те могат не само да летят, но и да се движат под вода. Това предполага използването на подводни бази от китайските космонавти дошли от бъдешето.
Китайските космонавти от бъдещето имат и дисковидни кораби - летящи чинии.
САЩ потвърждават, че китайците използват мутанти - ГМО същества. те са войници и работници. С тях китайските империалисти смятат да заменят хората като оставят малко като източник на генетичен материал за експерименти за създаване на нови ГМО. Този човешки материал "опитни мишки" ще се отглежда и държани като добитък. Всичките ще бъдат чипосани като домашни животни за да бъдат контролирани.

Американските капиталисти обаче не разрешават сътрудничество с комунистическия Галактически Съюз, въпреки щедрите предложения. Те са ръководени от агентурата на китайските НЛО и водят Запада и Европа по гибелен път.







Гласувай:
3



1. amrak - *
03.06.2011 11:30
Флотилията на Ащар е нещо грандиозно.. срещал съм много от тези видове кораби, пурообразни и гранде дискови. Миналата седмица като наблюдавах звездното небе мернах още един покрай звездите.
Поздрав :)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 698653
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031