Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.05.2011 11:23 - Китайски НЛО помогнали на САЩ да победи СССР
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 2211 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 01.06.2011 10:11


А Галактическата Федерация изпепелила две китайски дивизии нападнали СССР през 1969 година за да предотврати Трета световна.
Сивите извънземни всъщност били маскирани китайски космонавти от бъдещето.
Те отворили и портал във времето към древността в Бермудския триъгълник. През него минали падналите ангели, които са американски моряци и разузнавачи. Те създали илюминатите и масоните за да се борят срещу бъдещия СССР и за да завладеят света.
Порталът бил затворен преди падането на СССР. Така в миналото не попаднали паднали ангели американци от по-късно за да знаят, какво ще стане и как Китай ще завладее света. Така американските илюминати не са се усетили да обзвредят навреме Китай, както направиха с СССР.
Китай искал да унищожи единствения си равностоен съперник СССР, защото комунизмът ще победи капитализма, а Китайците не искат да делят света с никого, още повече с руснаците.

Според апокрифното пророчество, което навярно не е пророчество, а информация донесена от бъдещето:
Китай ще завладее света, когато начело на Китай застане жена. Тогава жълтата раса ще завладее света.
Тъй като още китайците не са сложили жена да ги управлява и още е рано, но определено в близките десетилетия Китай ще завладее света със или без жена председател.
Навярно когато жена застане начело на Китай, тогава ще знаем, че времето е дошло.
До тогава на китайците лесно може да им се размине завладяването на света. Една Китайска Пролет като арабската ще им донесе демокрация, а демокрацията ще им разгони фамилията като на нас. Нежната революция ни извади душата с памук и не много нежно разруши всичко. Ако западната демокрация победи в Китай, те бързо ще бъдат съсипани. Знаем как става.

Влиянието на китайските НЛО върху илюминатите личи и от следното:
Планът на илюминатите е построяване на Ред на любовта. Това бил оригиналния план на илюминатите предаден им още от Исус Христос, който бил агент на китайските НЛО от бъдещето.
Редът на любовта е измислен от китайския философ Мо Дзъ. Той не бил популярен в китай, но с идването на комунизма бил изваден от гардероба и поизтупан. Редът на любовта доста прилича на комунизъм. А християните доста приличат като социален строй, раннохристиянската църква, на Реда на любовта, гарниран с малко даоизъм. Принципът да се отвъща на злото с добро, е даоистка максима.
Разбира се на илюминатите бил представен извратен ред на любовта с цел да бъде съсипана западната цивилизация и комунизма, тъй като западния комунизъм не се крепи на любовта, а на прагматизъм и би бил непобедим, ако си бе останал прагматичен. Илюминатите обаче покваряват всичко. А те са били подведени от китайците за да могат последните да завладеят света.
Не е чудно, че масоните се кичат с китайски символи. Китайците са ги създали.


image
Пергелът и екерът ползвани от масоните са китайски символи на мъжкото и женското начало - Ин и Ян. Те са и символи на сътворението.
В Китай се ползват от древността  е са атрибути на първия император на КИтай Фу Си и неговата жена, които създали хората.
Масоните също ги ползват като символ на сътворението, на архитектурата по тхнята идеология. Значи техния старши творец или архитект, както го наричат масоните, е Китай.

Китайската следа в християнството. Освен другото китайския идеолог на Реда на любовта Мо Дзъ бил дърводелец по професия. Исус Христос също е посочен като дърводелец. Той е посочен и като син на Праведния Йосиф(Сталин), китайците не са отричали сталинизма никога.
Сталин и Мао:
image

Планът на китайците е бил мракобесна религия като християнството с неговата омраза към науката и познанието да забави и спъва развитието на Запада.


Тагове:   НЛО,   Илюминати,


Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 701111
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930