Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.05.2011 11:33 - Изпадналите във времето, паднали ангели и НЛО
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 2037 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 04.06.2011 08:38


След като започнало войните между астронавтите дошли от бъдещето. Били построени тайни подземни и подводни бази или пък на земята паднали останки от свалени космически кораби в битките над нея. Оцелелите гравитатори отворили портали във време-пространството. Тези портали са еднопосочни.
Така се образували зони на преход в пространството и времето като Бермудския триъгълник, Долината на Мълчанието и други.
През тези зони други хора можели да преминат в друго измерение на пространството и времето. Така някои от тях попаднали в миналото от днешните времена.
Има сведения показващи, че някои са открили тези портали, но без да разбират природата и произхода им просто ги използвали.
Или че просто случайно попаднали в миналото.
Tе организирали различни организации и движения за да завладеят земята.
далечен отглас от тях са днешните илюминати.
Тези хора не били астронавти намали НЛО техника и космически кораби.
Те се натъкнали на по-старите предания за НЛО посетителите от бъдещето.
Разбрали че са били хора, но се объркали. Сметнали, че те са били като тях изпаднали във времето.
Така например те се объркали и сметнали, че например земния  СССР ги е изпреварил. Те идвали от времето на Брежнев. И смятали че другите били от Съветския съюз на земята. (защото някои "посветени" твърдели че Сталин е сменил Брежнев, а всъщност няма никакъв Сталин, а мустакатия
Чак, бог на гръмотевиците, е Тесла. Явно тези изпаднали  били много знаещи дори за своето време. Да не знаят, че Тесла е Повелителя на Мълнията.)
Така например взели мустакатите изображения на Тесла със Сталин, сбъркали Хуан Ди - Ху Дзин Тао с Ленин (защото идвали от време в което той още не бил президент и бил неизвестен), Кецалкоатъл взели за Карл Маркс.
http://universalnoto.blog.bg/drugi/2011/05/17/kontaktite-s-nlo-v-drevnostta.748658

http://universalnoto.blog.bg/drugi/2011/05/18/nlo-prishylcite-ot-bydeshteto.749386

Някои от изпадналите разбрали, че пришълците от бъдещето са астронавти и имат звезден флот. Но се заблудили относно произхода им и така евреите се сметнали за богоизбран народ, защото техния княз на мира Карл Маркс, Мелхиседек - Маркс и Енгелс, Михаил, бил космически командир, а всъщност объркали самоличността на Кецалкоатъл, защото идвали от по-ранно време.
Така и някои погрешно сметнали Маркс и евреите за "змии".
Те припознали неизвестните им астронавти с известни им личности от тяхното време, техни съюзници или съперници.
Другите например антикомунистическите, антисъветски и антисемитски настроени изпаднали пък припознали в другите астронавти "своите" и така объркването се задълбочавало и кашата ставала все по-голяма.
Така те създали напълно погрешни версии и предания. Имали погрешни представи  за астронавтите.

Тъй като тези изпадналите във времето имали завоевателни, империалистически намерения, астронавтите изобщо не се срещали с тях да се обясняват. Дори има сведения, че са унищожавали техните организации и империи на земята.

Например мита за изтреблението на падналите, на нефилимите. Те нямали космически кораби, не можели да летят в космоса и за това местните ги сметнали за паднали, лишени от небето ангели.

От друга тези империалистически организации на изпадналите били предвидени от НЛО астронавтите за изтребление, но го отложили за деня на своето завръщане, когато решат проблемите по между си. За тях изпадналите във времето не били проблем, те нямали космически флот. По-сериозни били междуособиците им в космоса.
От друга страна не прибегнали до масово унищожение, очевидно космическите им конфликти и проблеми им пречели да се върнат  да прочистят земята от въпросните движения, като направят десант, но не им пречели да употребят оръжие за масово поразяване.  Тъй като употребата на оръжие за масово поразяване не е окупация и да доведе до завладяване на Земята от някоя от страните в космоса.То не нарушава неутралността на планетата.
Това обаче не правели за да не изтребят и невинните земни жители.Подобни мерки вземали в само в крайни случаи.
Лошо ги чака разните илюминати и прочие, когато дойдат НЛО астронавтите.





Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 698647
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031