Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2011 10:31 - Контактите с НЛО в древността
Автор: universalnoto Категория: Други   
Прочетен: 3325 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 17.05.2011 11:25


Срещи с НЛО има днес. Свидетелства за срещи с НЛО има и през Късното Средновековие.
Въпросът с контактите с НЛО в Древността обаче е сложен. Времето е сложило своя отпечатък. Преданията за НЛО срещите са митологизирани, мистифицирани. Объркани са с митове от чисто неастронавтски произход или чиста измислица. Има и наслагване и объркване на митове за едни астронавти с други. Нещо което ще видим по-нататък.
Първо за да се открие сведение в някои мит за НЛО трябва да има някакви свидетелства за НЛО - за техника, НЛО или други. Повечето от античните митове за богове нямат астронавтски произход.
Така например популярните анунаки, месопотамски богове, нямат НЛО произход. В тези митове липсват каквито и да било сведения за НЛО. Митът за анунаките бил измислен от жреците за да вменят на хората задължението да служат на боговете, по-точно на храмовете и жреците, като роби да носят дарове, жертвоприношения, храна и др. С други думи да хранят жреците покрай боговете.
Не случайно дори ентусиаст като Ерих фон Деникен, който е склонен да вижда астронавти във всеки мит, е резервиран към анунаките.
Падналите ангели също се оказват мит. Те както е известно са анунаките. Поробените от Бавилон евреи създали тези митове като обявили вавилонските богове за паднали ангели прогонени от небето от техния бог. Така еврейските свещеници се противопостявали на Вавилонските жреци. Но тъй като анунаките са мит, то и падналите ангели, чийто прототип са, са чист мит.

Сведения за НЛО в Египет. В самата египетска митологи няма сведения за НЛО. Боговете им са измислени подобно на Месопотамските анунаки.
В Египет обаче откриваме и сведения за НЛО. Те обаче са по-скоро изключение, нямат широко разпространение и отражение в митологията.
Това показва че тези сведения са внесени, заемка от други народи и предания. Най-вероятния източник на тази НЛО информация е Индия. Дори библеиските предания посочват като основен източник на НЛО информация Енох, Еноховите книги, а те са всъщност Индийски. Енох е Библейско име на Индия, Инд. Енох е едноименен град на Изток според Писанието.
Ето презъздадените от Египтяните НЛО информации.
Вертолет, други летящи, плуващи и сухопътни машини от Абидос:
image
Смесено изображение на Круксова тръба и електрическа крушка от Дендера. Очевидно художника не е разбирал какво пресъздава и смесва две различни неща. Има и други грешки в изображението, като изобразяването на жичката като змия, а крушката като някакъв плод. Интересно от къде е гледал. От някакви други по-стари изображения явно.
image

Тези изображения са на техника не извънземна, а от бъдещето. Те потвърждават тезата, че астронавтите са пристигнали от бъдещето, а не от друга изънземна цивилизация.
Като че ли някой се е опитвал да дава уроци на древнире хора по основни научни и технически познания, но нещо е прекратило процеса древните останали само с откъслечна, непълна и неразбрана информация. Която просто се обърква, забравя и митологизира.
Сега ако разгледаме прочутите индийски предания за летящите колесници, вимани, ядрено оръжие и др., ще открием и някои познати ни машини и оръжия.
Например в Рамаяна има описание на Стелт самолет и крилати ракети Томахоук, оръжията на Индраджит.
Стрелата на Индра ползвана от Рама, определено е ядрена ракета и описанието на ядрен взрив е поразяващо точно.
Текст от Махабхарата гласи : "...( оръжието представляваше ) един единствен снаряд, зареден с цялата сила във Вселената. Нажежен стълб от дим и пламъци светъл като хиляди слънца се издигна в цялото си великолепие..
Железен гръм,
Гигантски пратеник на смъртта,
Който превърна в пепелища цялата раса на вришните
И на андаките
...телата бяха обгорели
До неузнаваемост
Косите и ноктите окапваха;
Съдовете се чупеха без видима причина,
И птиците станаха бели...
След няколко часа
Цялата храна беше заразена..

...за да избягат от този огън
Войниците се хвърляха в потоците
За да измият себе си и въоръжението си..."
Изглежда Махабхарата описва атомна война!

Произходът на Индийските НЛО предания, обаче е доста древен и идва от предарийска Индия. В ранните произведения на арийците НЛО информацията е оскъдна. Тя е по-богата в по-късни произведения, които са обогатени от местните предания възприети от арийците и вмъкнати в техните легенди.
Това разбива мита за боговете на арийците. За техните НЛО.

Друга информация срещи с НЛО откриваме при майте.
При тях откриваме изображения на космически капсули с хора, схема на ракета от Паленке, схема на жива клетка в един кодекс. Зебни колела по релефите, нещо невероятни като се има впредвид технологичното ниво на маите, които са в каменната ера.
image
image
Ето още нещо любопитно.
Чак, буквално гръм, богът на гръмотевиците. Обикновено изобразяван с мустаци. Нещо небичайно за индианците.
image
Никола Тесла е наричан Повелител на мълнията, защото опитно създал 10метрова мълния. Тесла е с мустаци. От къде индианците може да са разбрали това, освен от астронавти от  бъдещето.
imageimage

На лице е обаче объркване в по-късните митове.
Тесла заради мустаците е бъркан със Сталин.
Така напълно погрешно го смятат за кръвожаден, като Тескалитпока например.
Дори има един портерт на Чак изобразяващ едновременно Сталин и Хитлер с хибридни мустаци на единия и другия. Че Сталин е сравняван с Хитлер това е ясно,
но какво общо има Сталин със мълнията. Очевидно има объркване и смесване на преданията, информацията предадена им от астронавтите.
По същия начин Кецалкоатъл е бъркан с Карл Маркс, вероятно заради името. Името на Кецалкоатъл звучи сходно с името на Карл Маркс.  Подобна грешка е правена и в други части на света. За това се е родил мита, че змията, всъщност Карл Маркс, дава греховното познание на човека. Вкусилите от грешния плод - марксизма, са прогонени на изток от рая - Запада, в Русия да правят комунизъм с труд - СССР.
В този случай Ева са евреите, често обвинявани за организатори и подбудители на Октомврийската революция, а Адам е Ленин, Улянов, или Сталин - на ст.гр. Адамас - Стомана.
Любопитно е, че омесването на преданията обърква представите за астронавтите НЛО.
Така от СССР са били убедени, че имат свой астронавти от бъдещето в космоса. Докато не започват да се срещат с НЛО и разбират, че няма Маркс и Сталин, а съвсем други астронавти. Тогава пясъчните кули на илюминатите  в СССР се сриват, тъй като вътрешната им власт в органозацията се е крепяла на объркани митове и смята ли, че имат свои извънземни.
За това СССР сами капитулират и се отказват от полети до Луната, поради страх от  срещи и разкриване истината за НЛО, която не им била изгодна. Те крепели власта си на погрешни предания и тайни учения. Тези заблуди лесно рухват при откриване на истината.
Както виждаме старите предания за НЛО са доста объркани и несигурни. Те не могат да се смятат за надежден източник на информация и обществата крепящи се на тях са колос на глинени крака. Те лесно рухват.

При американците също наблюдаваме подобен момент на космически песимизъм.
От извесно време САЩ се отказаха от космическия си устрем и направиха сериозно отстъпление от изследванията на космоса. Отказът от совалките е сериозно отстъпление в тази област. Дори да ги заменят с нов кораб, той ще бъде за еднократна употреба и с доста по-малки възможности.

Дали това има нещо общо с това, че САЩ са разбрали нещо повече за НЛО и са разбрали, че нямат свои астронавти от бъдещето.

На база старите предани няма достатъчно информация за древните космонавти. Така, че са допускани много грешки и упованието в тях е загубена работа.
А актуалната съвременна информацията за НЛО се крие от правителствата и службите.
Така че как да узнаем, кои са астронавтите някъде там. Ясно е обаче, че представите на илюминатите и прочие подобни организации са се оказали заблуди.

Истината е някъде там. И някой ден ще дойде при нас.










Тагове:   НЛО,   древност,   деникен,


Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: universalnoto
Категория: Други
Прочетен: 701752
Постинги: 373
Коментари: 326
Гласове: 231
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930